LAUREN VERSTER over PSYCHEDELICA , LIEGEN, TRAUMA'S en reizen naar de MAAN | EFFE RELATIVEREN

  Weergaven 46,101

Kaj Gorgels

7 maanden geleden

In deze aflevering gaan we effe relativeren met Lauren Verster. Deze televisietopper vertelt ons alles over haar nieuwe platform, hoe ze een 'niet-liegen-challenge' doet op instagram én filosoferen we over het heelal!
Stelletje luie donders! Abonneer allemaal gratis op mijn kanaal. Kost je geen rooie rotcent!! bit.ly/2EbIYv4

Wil je nog meer onzin zien? Volg me dan ook op:
Instagram: kajstypetjes
Facecook: kajstypetjes
TikTok: kajgorgelsofficial

Voor samenwerkingen en adverteerders: marije.van.weert@rtl.nl
Voor management en boekingen: lisa.stevens@amillionfaces.nl

Reacties
Unforgettable epic
Unforgettable epic 4 maanden geleden
Ik had 6 maanden geleden een probleem met mijn vriend, waardoor we uit elkaar gingen. Toen hij het uitmaakte, was ik niet meer mezelf; Ik vul me zo leeg van binnen. Tot ik op internet een dame tegenkwam die haar getuigenis deelde over een toverspreider die dr. Murugu belde, die haar ook met hetzelfde probleem hielp. Ik stuur een e-mail naar de spreukmaker Dr. Murugu en ik vertelde hem mijn probleem en ik deed wat hij van me vroeg, om het lange verhaal kort te maken. Voordat ik wist wat er aan de hand was, niet binnen 48 uur, belde mijn vriend me op en hij komt bij me terug en vertelde me dat hij spijt had van alles wat er gebeurde, ik ben deze spreukgever zo dankbaar en zal niet stoppen met het publiceren van zijn naam op het net voor het goede werk dat hij doet. Als je zijn hulp nodig hebt, kun je contact opnemen met Dr. Murugu op E-mail hem op (dr.makinidrmurugu@gmail.com) OF WhatsApp / bel +90538069 4285
Yvonne HorseReconnection
Yvonne HorseReconnection 4 maanden geleden
Nog een aanrader pateo.nl
The kfcdriver
The kfcdriver 4 maanden geleden
Weet iemand hoe de potkast van lauren ik ben heel benieuwd
remo engels
remo engels 4 maanden geleden
oewwww ik wil in de toekomst na peru gaan om een trauma te verwerken en beter bij onverwerkte emoties te komen.
Iris Oudekerk
Iris Oudekerk 4 maanden geleden
Zie deze aflevering nu voor het eerst! Echt heerlijk!!! Wat een top mens ben je Lauren!!!
Merthe Broekhoff
Merthe Broekhoff 5 maanden geleden
Haha ik zie het nu verder en hoor dat jullie toch geen truffels gaan doen. Ik zou het echt proberen. Je onderbewustzijn spreekt gewoon tegen je, IPv dat je dus heel erg alleen maar in je “bewustzijn” zit. Het is gewoon een manier om je angsten aan te gaan op een prettige en efficiënte manier. Een microsdosis lsd is gewoon 5 jaar therapie in 1 dag. We zijn vanuit de overheid heel erg bang gemaakt over geestverruimende middelen, omdat we dan allemaal misschien beseffen dat het belachelijk is hoe we met elkaar leven ;). Maar dat is weer een andere “ complot” theorie 😄
Merthe Broekhoff
Merthe Broekhoff 5 maanden geleden
Oh wat leuk deze podcast! Heel interessant. Ik denk dat je Ayahuasca echt moet gebruiken op het moment dat je er aan toe bent. Vaak “roept” Ayahuasca jou IPv dat je het opzoekt ;) Zeggen ze ook wel. Beginnen met truffels is wel een mooie. Er kan niets gebeuren, het is iets wat in tegenstelling tot andere drugs niet tegen, maar mét je lichaam samenwerkt. Je kunt ook van die stoppillen halen bij de smartshop. Mis een goeie om te doen, als je het eng vind... verder heb ik vroeger ook die ervaring met wiet gehad, maar nu ik erachter ben dat er meerdere soorten wiet zijn, is er een compleet nieuwe wereld open gegaan. Sommige zijn meer up, sommige meer down, de ander zet aan tot creativiteit. Je hebt in adam bijv de boerenjongens; een soort apotheek, waarbij ze precies advies geven over welke wiet past bij wat voor persoon je bent en waar je naar op zoekt bent(welke ervaring je met wiet wilt hebben). Verder heb ik zelf een vaporizer , maar dan eentje die niet verbrand maar verdampt en die ervaring is ook heel anders ( als je het puur neemt) de reden dat je moe wordt, komt door de tabak. Ik kijk uit naar jullie trip samen 🤪😄💪🏼
Jochem Mensch
Jochem Mensch 5 maanden geleden
Ik denk dat ik echt 30x per dag lief om zulke kleine dingen
Anne Annie
Anne Annie 5 maanden geleden
Wahahah heerlijke podcast
Lisa K
Lisa K 5 maanden geleden
Waar kunnen we Lauren haar platform vinden??
Iris B
Iris B 6 maanden geleden
Haha Kai, CERN is echt zo iets waar je over leert in scheikundeles #1 Razend interessant inderdaad! :)
thamayo25
thamayo25 6 maanden geleden
@Kaj heb je wel eens van een qhht sessie gehoord? 🙃🤍
Edwins1984
Edwins1984 6 maanden geleden
Na 26 minuten je gast introduceren, je boekt vooruitgang Kaj! Wederom top aflevering.
Mees Stegeman
Mees Stegeman 7 maanden geleden
Mooie gesprekken! Open en eerlijk. En yess trauma's zitten in DNA. bizar he.
Lisa de Bruin
Lisa de Bruin 7 maanden geleden
Kennen jullie sacred geometry ook al? Blueprint of life (zeggen ze dan hé). Ik vind 't als creatief mens gewoon heel interessant.
idmon.
idmon. 5 maanden geleden
Ja ik ken het, bestudeer het ook erg graag in mijn vrije tijd. Het is een mooie manier om je linker en rechter brein helft te laten samenkomen. Links is meer logisch, rationeel, wiskundig en meetkundig, daar waar rechts juist meer creatief, kleurrijk, spiritueel en op zoek is naar zingeving.
s verhoeven
s verhoeven 7 maanden geleden
Wel bizar dat hij niet snapt wat genen en DNA is. Daarbij is het onmogelijk om traumas door te geven via genen. Traumas ontstaan door ervaring.
Lis Pernot
Lis Pernot 7 maanden geleden
Matias de Stefano (op Gaia tv) of de boeken van Christina von Dreien zijn zeer interessant om meer te weten te komen over hoe het universum in elkaar zit.
Vera S.C.
Vera S.C. 7 maanden geleden
het heelal en buitenaardsleven bestaat niet. En de aarde is plat.
Marieke vdz
Marieke vdz 7 maanden geleden
Door dingen die je meemaakt (dit kunnen inderdaad trauma’s zijn, maar ook bijvoorbeeld roken, stress etc) kan de tot uiting komen van je genen veranderen. Zo kan het zo zijn dat je een bepaald gen hebt, maar dat dit aan, of juist uitgezet wordt door iets wat je meemaakt in je leven (of tijdens de zwangerschap). Dit heet epigenetica. Voorbeeld is de hongerwinter: baby’s die in de buik zaten tijdens de hongerwinter, en dus toen te weinig voeding binnenkregen, zijn zo ‘ingesteld’ dat ze na de geboorte eten extra goed opslaan (omdat ze gewend zijn te leven in schaarste en ze hiervoor te beschermen). Bij deze groep is daarom op latere leeftijd veel overgewicht te zien.
altijduptodate
altijduptodate 7 maanden geleden
Super leuke podcast! Ik denk dat Mo zo leuk is, omdat ze toch een soort girl next door vibe heeft (niet de saaie variant, maar een persoon waar je snel vrienden mee zou willen zijn) en omdat ze echt iemand is die zero fucks geeft. Dat maakt haar grappig en uniek in hoe ze is. Als kijker voelt het alsof een vriendin met je praat, die lekker open en eerlijk is over wat ze vindt van dingen. Ook kan je lachen om haar opmerkingen, omdat je weet dat het gewoon waar is maar niet iedereen zegt het. Ik denk dat daar haar kracht ligt. Daarnaast is ze voor kijkers ook een voorbeeld op het gebied van mode, kleding etc.
Lieve Maanicus
Lieve Maanicus 7 maanden geleden
Love deze! Misschien kan Jessie Jazz de volgende keer je gast zijn??😍😍
henkie henkie
henkie henkie 7 maanden geleden
Echt leuke gasten telkens! Misschien een keer iemand van Veronica inside als die willen tenminste
marije debruine
marije debruine 7 maanden geleden
Zou je Nellie van drugslab een keer uit willen nodigen ? Vind haar een enorm positieve vrouw en zou me fantastisch lijken om haar beter te leren kennen via je podcast !
IL 1908
IL 1908 7 maanden geleden
Kan een keer iemand als ronnie flex ofzo langs komen?
Maybe this time
Maybe this time 7 maanden geleden
Instinkt is er ook nog
Bart Keizerwaard
Bart Keizerwaard 7 maanden geleden
Klinisch neuro psycholoog Ruud Elfers weet alles over erfelijkheid, genen, energie, natuur, etc. Er staan hele goede filmpjes van hem op youtube!
hoi122
hoi122 7 maanden geleden
Ik hou van je podcasts, zou tof zijn als je ook zwarte mensen zou interviewen
Issi
Issi 7 maanden geleden
Leuke podcast, echter is de vraag van wie heeft gods dimensie gemaakt verkeerd. God word gezien als een bovennatuurlijk eeuwige transcedent zelfbewust wezen en staat los van al onze kenbare realiteit en kosmos. Dus is die vraagstelling foutief. Je moet het niet zien dat god een dimensie heeft maar hij is simpelweg gewoon op een godsachtige wereld. die hij voorzichzelf heeft gemaakt met een reden en staat los van een plek zoals wij die kennen binnen onze kenbare realiteit. Als je continu blijft zeggen ja maar wie heeft dat veroorzaakt en dat dan kom je in een eeuwige cirkel waar je nooit uitkomt ,want de universum moet een begin hebben gehad. Als je in het eeuwigheid zo door blijft gaan zouden we uberhaupt nooit bestaan zijn. Tot slot wil ik je ook meegeven dat je de begrip god moet gaan googlen. Dan zul je zien wat er met god word bedoeld. Daarnaast vind ik dat je wat meer kennis op mag doen want er zijn talloze filosofen die eigenlijk een soort van een godsbewijs hebben geleverd over het bestaan van god. Dus het zijn meer dan alleen maar theorien. God is als het ware ook de eerste oorzaak dus automatisch ook onveroorzaakt dus je kunt ook totaal niet zeggen van wie heeft hem weer gemaakt. God was er altijd al en zal ook voor altijd blijven bestaan. Hij is immers de schepper van de gehele werkelijkheid.
Issi
Issi 7 maanden geleden
@idmon. Ja inderdaad, maar soms moet je er wat dieper op ingaan.
idmon.
idmon. 7 maanden geleden
Om heel je verhaal korter te maken. God is niet gebonden aan de tijd en ruimte dimensie die wij ervaren.
Antonis Antoniadis
Antonis Antoniadis 7 maanden geleden
Een Aya ceremonie met Lauran... I'm in!
Nasty Tunes Music
Nasty Tunes Music 7 maanden geleden
Moest even reageren op dit dom gekletst wat er uit Lauren komt over Ayahuasca!!! Als je iets uit nieuwsgierigheid doet om erbij te horen vermeld dat er ook bij, want Aya zal pas goed werken na 3 x, Aya is 1 van de tools om je ziel en traumas te healen. Hebben afgelopen jaren heel wat mensen van hun verslavingen en geestelijke problemen geholpen. En jij loopt t een beetje belachelijk te maken....... Ik daag jou Kaj en Lauren om een fatsoenlijk antwoord te geven waarom je praat over iets zo heilig wat wereldwijd mensen echt help..............???? Of is dit gewoon voor sensatie!! #dom
idmon.
idmon. 7 maanden geleden
Ayuahasca is enorm in populariteit gegroeid door celebrities en influencers. Het grappige is dat als zij hun trips beschrijven dat ze het altijd hebben over ego-gedreven verhalen zoals die heeft mijn pijn gedaan en heb dat nu een plekje kunnen geven. Natuurlijk is het bijzonder en mooi dat Ayuahasca dit mogelijk maakt, maar dit soort mensen zullen altijd hele oppervlakkige trips ervaren en het afschrijven als "ja er worden nu wat verbindingen gemaakt in mijn brein en thats it". Ayuahasca is zo'n krachtig middel en het onthult zichzelf anders op basis van iemand z'n spirituele groei. Ayuahasca biedt toegang tot de spirituele wereld, maar alleen de mensen die hun inner work hebben afgerond zullen die plek bereiken. Wie niet bereidt is een ego-death te doorstaan en dit gevoel te verweren zal altiijd in een lage vibratie van een Ayuahasca trip ervaren. Dit is overigens ook helemaal niet erg, want ook daar kan je veel levenslessen leren. Alleen het is jammer als mensen zo'n ancient medicine innemen en er nog steeds zo nuchter over doen. Laat helaas ook zien hoe ontvreemd wij als mens zijn in deze Westerse samenleving.
Suzanne van Haaster
Suzanne van Haaster 7 maanden geleden
Heerlijk om te luisteren tijdens het klussen ha ha ha
Liwia
Liwia 7 maanden geleden
Wij willen Jessy Jazz!!!
Janneke Snoeren
Janneke Snoeren 7 maanden geleden
Een genot om naar te luisteren! Je bent hier echt goed in!
Marvin Kerremans
Marvin Kerremans 7 maanden geleden
Kaj, lees het Bernini Mysterie van Dan Brown, o.a. CERN komt daar in voor.
BartSoprano
BartSoprano 7 maanden geleden
Mijn droomvrouw 😍 zo lekker open minded
Filmcanon
Filmcanon 7 maanden geleden
Nu wil ik weten wat Lauren gebaarde aan het einde 🤣😝
Floor Balkema
Floor Balkema 7 maanden geleden
Kijktip: one strange rock op Disney+ National geographic, hele toffe serie over het ontstaan van de aarde/heelal
De Nacht Conducteur
De Nacht Conducteur 7 maanden geleden
Leuk idee die brainsnacks MAAR meestal ervaar je dingen die voor jou heel duidelijk zijn maar onder woorden brengen lukt de meeste mensen niet. Klinkt zeer zeer zeer versimpeld en samengevat. Het brein raast namelijk maar door door. Hoe dan ook maakt me wel nieuwsgierig naar het resultaat
Tamara Van Der Zon
Tamara Van Der Zon 7 maanden geleden
Om te beginnen vind ik dit echt een mega leuke podcast! Ik merkte wel toen ik dit luisterde dat ik als biologie student jullie probeerde te verbeteren toen het over DNA en genen ging 😂
Dave van Vliet
Dave van Vliet 7 maanden geleden
lEKKER RAUWE PODCAST!
Tom Bullish
Tom Bullish 7 maanden geleden
De meeste graancirkels worden gecreëerd door een natuurlijk energie verschijnsel waar mensen nog niet veel van de oorsprong begrijpen zo ver ik weet. Ik zat te denken: Wie zegt dat het veel energie gekost moet hebben voor buitenaards leven om hier te komen? Misschien hebben ze wel hele andere elementen waar zij vandaan komen waardoor ze heel efficiënt door de ruimte kunnen reizen. We weten simpelweg niet wat er allemaal wel niet bestaat of mogelijk is. Net zoals Element 115 bijvoorbeeld. =) Wat is wetenschap eigenlijk? Wetenschap is.. tot anders bewezen. Toffe Podcast en Toffe dame, heeft tenminste ook koppie koppie.
Samtalus
Samtalus 7 maanden geleden
Heb je links naar bronnen die zeggen dat graancircles niet door mensen gemaakt zijn? Een snelle google search geeft de indruk dat ze toch wel echt door mensen gemaakt worden.
Samtalus
Samtalus 7 maanden geleden
Heb je links naar bronnen die zeggen dat graancircles niet door mensen gemaakt zijn? Een snelle google search geeft de indruk dat ze toch wel echt door mensen gemaakt worden.
Float
Float 7 maanden geleden
Geweldige podcast weer! vind de gesprekken over het heelal etc echt bijzonder interessant. Begin me er zelf ook steeds meer in te verdiepen! Onderwerp waar je eindeloos over kan filosoferen. Held ben je Kaj! Ik ben fan!
robinclaessens1
robinclaessens1 7 maanden geleden
Vindt het ook bizar dat we meer weten over het heelal dan de oceaan
Spirit Bozz
Spirit Bozz 7 maanden geleden
Wanneer komt TISJEBOYJAY ???
Q VI
Q VI 7 maanden geleden
Ik kijk deze video niet ik wil alleen even laten weten dat ik w8 op Kees dus houdoe
emmak134
emmak134 7 maanden geleden
Mag lauren nog een keer als gast!! Heerlijke vrouw
roos dg
roos dg 7 maanden geleden
Heb genoten van deze podcast!
manonwolff
manonwolff 7 maanden geleden
DNA zit in elke cel in je lichaam en vanaf de bevruchting bestaat het vruchtje/kindje uit cellen die zich delen dat vormt zich uiteindelijk een baby maar die celdeling blijft plaats vinden. Die dna/genen zitten dus in je systeem. Ik geloof trouwens dat inderdaad dingen als angst vaak aangeleerd worden. Maar bijvoorbeeld ‘intuïtie’ en ‘instinct’ zijn die dingen die jullie zeggen die in je genen zitten van vroeger.
Eternal Self
Eternal Self 7 maanden geleden
God & lsd 🙏🏽
Suuz anne
Suuz anne 7 maanden geleden
Nodig haar alsjeblieft nog een keer uit! Ik vind jullie gesprekken zo interessant!
Mayhooom
Mayhooom 7 maanden geleden
Ben wel benieuwd wat deze vreemdganger te zeggen heeft over liegen...
Teddy Heinen
Teddy Heinen 7 maanden geleden
Mega leuk, misschien kan Jessie Jazz ook een keer aanschuiven of misschien Maan? 😍
GOTD112
GOTD112 7 maanden geleden
Waarom is deze vrouw bekend? Ik ken haar alleen van dat programma met escape rooms waar ze zoveel mogelijk uitgeknipt is.
Kimberley
Kimberley 7 maanden geleden
Waren je aardige opmerkingen op?🤗
Merel N
Merel N 7 maanden geleden
Kaj ik wil je bedanken! Heb een jaartje geleden het boek 'Jij bent de placebo' van Joe Dispenza gelezen door jou en dit is echt een boek wat ik mijn hele leven zal blijven herinneren. Het laat zo mooi zien (op een wetenschappelijke manier) hoe krachtig je eigen gedachtes zijn en dat is dan ook iets wat ik mezelf elke dag keer op keer vertel. Dankjewel Kaj!
Kaj Gorgels
Kaj Gorgels 7 maanden geleden
Wat een leuk bericht!! Fijn om te horen💪🏻💪🏻
Bassie
Bassie 7 maanden geleden
Niets bestaat uit niets, het bewustzijn is het niets, het heeft geen vorm en is dus niets. Wij zijn dat niets. Dit leven en de personages worden gedroomd door het niets als afgescheiden persoontjes met allemaal een egootje maar in werkelijkheid is er geen afscheiding. Je hoort ook mensen met een doodservaring of mensen die ayuasca hebben gebruikt vertellen over dat alles in connectie staat met elkaar, alles is één. Dat is de enige verklaring waar ik in geloof.
Bassie
Bassie 7 maanden geleden
@Mrlopkeson Take the red pill
Mrlopkeson
Mrlopkeson 7 maanden geleden
Doe mij ook een grammetje van wat jij op hebt
Bassie
Bassie 7 maanden geleden
Heel mooi, misschien ben je er al bekend mee maar advaita of nondualiteit wat geen twee betekent heeft deze filosofie.
Kaj Gorgels
Kaj Gorgels 7 maanden geleden
Bassie begin ook steeds meer deze kant op te kijken. Oneindig interessant.
Roos Duijvestijn
Roos Duijvestijn 7 maanden geleden
Ik ben bij cern geweest met school voor natuurkunde, na mega veel uitleg van zowel mn leraar als de mensen hij cern snap ik het nog steeds niet
Nimrax
Nimrax 7 maanden geleden
Nodig een regressietherapeut uit met een BN'ner en ga eens terug naar vorige levens...
Glenn
Glenn 7 maanden geleden
Vette podcast Kaj! Vincent Icke over het "niets" bij dwdd raad ik je aan om te checken.
Rosan
Rosan 7 maanden geleden
Oke ik vind dit een hele leuke podcast maar zodra jullie het hadden over biologie kromden mn tenen een beetje hahah
Dylana J
Dylana J 7 maanden geleden
♥️🤗 TIPS GASTEN: TISJEBOYJAY ♥️🤗
Eva Molendijk
Eva Molendijk 7 maanden geleden
Ligt het aan mij of is de tafel korter geworden ?
Float
Float 7 maanden geleden
Nee haha, exact dezelfde tafel :D!
Anne Peters
Anne Peters 7 maanden geleden
Heeeele leuke afleveringen!
maikiepraktijkie
maikiepraktijkie 7 maanden geleden
Goede podcast!
Sharon-Sade Bastan Molina
Sharon-Sade Bastan Molina 7 maanden geleden
Wat een geweldige vrouw is zij! 😍
Joker
Joker 7 maanden geleden
XTC en MDMA zijn hetzelfde Kaj. Verder is mijn ervaring dat psilocybine vele malen strenger is dan LSD-25. Het feit dat LSD een slechtere naam heeft komt door de anti-campagne die voornamelijk de USA decenniën aan het voeren is.
idmon.
idmon. 7 maanden geleden
Ik merk met psilocybine dat een trip wat introspectiever, visueel ziet alles er wat organischer en natuurlijker uit. Bij LSD ga ik persoonlijk niet zo heel diep, ben wat extraverter en de visuals voelen wat strakker, neon alsof je de wereld met een 8K lens bekijkt terwijl je daarvoor altijd niet meer dan 4K hebt gezien. Psilocybine is net wat chaotischer in nature, maar bij een goede trip is het ook gelijk een van de meest mooiste en helende trips. Altijd goed informeren en zorgen voor een goede set & setting, dat is het belangrijkst.
Joker
Joker 7 maanden geleden
@Rob B 8 tot 12u, ja. Waar de werkelijke piek ergens tussen de 3 en 6 uur in ligt. Psilocybine heeft mij 1x goed bad laten gaan, waarna ik later wel weer bevrijd werd, maar het voelde m.i. veel strenger en veroordelender aan dan LSD. Achja, het blijft toch een persoonlijke belevenis.
Rob B
Rob B 7 maanden geleden
Mijn ervaring niet. Daarbij duurt het ook een dikke 12 uur bij een goede dosis en paddestoelen maar 5. Ik heb meer aan paddestoelen gehad dan zegels.
Vibeyvisuals
Vibeyvisuals 7 maanden geleden
Heel mooi dat psychedelics hier bespreekbaar worden gemaakt!
Floor Zonneveld
Floor Zonneveld 7 maanden geleden
Heerlijke podcast. Helemaal mijn straatje. Ik kijk uit naar lauren haar platform.
stratenmaker concurent
stratenmaker concurent 7 maanden geleden
Het is nooit te laat om te geloven mooierd zelfs op de laatste minut van je leven wilngod je lief hebben je bent een geliefde nu d van God maar God zoekt je op en dan zal je de keus hebben xx
Bart
Bart 7 maanden geleden
Leuke inspirerende vrouw
Broski
Broski 7 maanden geleden
Nu wil ik drugs doen met Lauren Verster.
Jenz De meij
Jenz De meij 7 maanden geleden
Ga alsjeblieft een keer met een bioloog praten
Tommy
Tommy 7 maanden geleden
Echt een toffe podcast! Door deze, maar ook zeker door vorige podcasts, word ik best nieuwsgierig omtrent onwerkelijke zaken. Ga mij er ook meer in verdiepen!
Claudia Hoornweg
Claudia Hoornweg 7 maanden geleden
Dat heb ik ook.. interessant
Laura
Laura 7 maanden geleden
Het zou me heel leuk lijken als Rutger Castricum wordt uitgenodigd!
Julia van Dijk
Julia van Dijk 7 maanden geleden
Idd interessant!
Evie
Evie 7 maanden geleden
Heeel leuk dit, ik kijk nu alweer uit naar de volgende!
Professional Amateur
Professional Amateur 7 maanden geleden
Ik wil beschuitjes met haar eten! Een hele pallet aan beschuit aub
Janna
Janna 7 maanden geleden
Zij sws niet met jou 😅 och sneu voor je
Thijmen Jongenotter
Thijmen Jongenotter 7 maanden geleden
top
Axe NTI na
Axe NTI na 7 maanden geleden
Kids onder 18 en drugs uitproberen slecht idee . Straks zie je heel hun leven naar de knoppen gaan. Je kind is zo dierbaar daar ga je geen risico mee nemen en later anders overdenken.
Huub Dekker
Huub Dekker 7 maanden geleden
Hele leuke podcast! Zij is echt een leuk mens! ☀️
Sharon netje
Sharon netje 7 maanden geleden
Top podcast! Super interessante onderwerpen, precies de onderwerpen wat mij interessert
Sandra Driessen
Sandra Driessen 7 maanden geleden
Elke week blijf ik hopen dat Kees van der Spek nog een keer aanschuift. Wat kan die vent lekker lullen zeg
Eihoofd2
Eihoofd2 7 maanden geleden
Met zo'n lekkere relaxte stem ook.
Sassario
Sassario 7 maanden geleden
Wij kijken kees eindeloos op NLposts. Alleen maar om naar hem te luisteren.
Marion Cremers
Marion Cremers 7 maanden geleden
JA! DIT!
Hennikev
Hennikev 7 maanden geleden
Ik heb al voorgesteld, kaj en kees in een andere podcast met elke keer een gast of gewoon met zn 2en lekker filosoferen. Zelfde onderwerpen als deze aflevering, fantastisch
Nick
Nick 7 maanden geleden
ja idd!
Sharon netje
Sharon netje 7 maanden geleden
Je kan je drugs gratis laten testen door heel nl zijn testcentra!
dorith zegikniet
dorith zegikniet 7 maanden geleden
Pffff vermoeiend, ik haak af. Sorry Kaj
Vera van Nijnatten
Vera van Nijnatten 7 maanden geleden
Heel interessant deze podcast😍
iPhone
iPhone 7 maanden geleden
Kaj vindt het iets te gezellig met Lauren 👀
Farcities
Farcities 7 maanden geleden
lekker wijf
Janna
Janna 7 maanden geleden
Vieze vent
Filmcanon
Filmcanon 7 maanden geleden
Geweldig!!
henkie henkie
henkie henkie 7 maanden geleden
Blijft een mooie vrouw !
TheGodGamer NL
TheGodGamer NL 7 maanden geleden
Effe relativeren podcast = Alleen maar altijd over het leven praten en drugs/pillen/ weet ik veel wat nog meer
Tom R
Tom R 7 maanden geleden
Ai, naar als mensen vaak liegen.
Bastian Van Maanen
Bastian Van Maanen 7 maanden geleden
doe ff hippie flippen dan?? m+paddos
tom kampie
tom kampie 7 maanden geleden
Neem n beetje xtc en n beetje truffels of iets dergelijks dan heb je sws een super blije top trip
Isa S.
Isa S. 7 maanden geleden
Top podcast weer! Ik hoop dat je nog lang blijft doorgaan met deze podcasts! Tip voor een gast: Yannick van der Velde (van Rundfunck), lijkt mij een topgast
Julia van Dijk
Julia van Dijk 7 maanden geleden
Jaa!! Hele chille guy
Seppe Cambier
Seppe Cambier 7 maanden geleden
👍
R.i.p. Zxr 400
R.i.p. Zxr 400 7 maanden geleden
Eens👌🏻
Tim Huizing
Tim Huizing 7 maanden geleden
De gasten wat meer in het gezicht kunnen kijken zou wel een mooie toevoeging zijn!
Napu Nahasapeemapetilon
Napu Nahasapeemapetilon 7 maanden geleden
Zou inderdaad een mooie toevoeging zijn. Maar ik denk dat het beter is op deze manier, omdat ze dan de camera niet in hun ooghoek zien. Op deze manier is het lekkerder en relaxter, denk ik.... om met elkaar te communiceren en voelt het wat natuurlijker om zulke gesprekken te voeren. Maar voor de kijkers, zou het inderdaad mooi zijn om de gezichtsuitdrukkingen te zien wanneer de gast of Kaj, iets zijn of gaan vertellen waar ze super enthousiast van worden.
Justin N
Justin N 7 maanden geleden
heb de video niet helemaal gekeken maar het valt wel mee toch?
Nico
Nico 7 maanden geleden
Weet je wie ook goed kon trippen? Brandon de parkiet
Melle Bulten
Melle Bulten 7 maanden geleden
Ik wil lsd. Dit lijkt me moker leuk
Hennikev
Hennikev 6 maanden geleden
@LS en inmiddels al gelezen?
LS
LS 7 maanden geleden
@Hennikev Dank! Ga het rustig lezen als ik er de rust en ruimte voor heb! 🙂
Hennikev
Hennikev 7 maanden geleden
@LS Let me know wat je er van vind 🤙
LS
LS 7 maanden geleden
@Hennikev hier de link plaatsen of anders via Instagram (liekx88)
Hennikev
Hennikev 7 maanden geleden
@LS uhm hoe kan ik hem het beste sturen? 🙈
Rob B
Rob B 7 maanden geleden
Yessss. Druks
Bankoe
Bankoe 7 maanden geleden
Nu al zin in om hem helemaal te luisteren ❤️
Uitzending met Sela 'Pasen' - Nederland Zingt
49:47
Vrouwonvriendelijke Erdogan
1:55
De Ideale Wereld
Weergaven 79K
Uitzending met Sela 'Pasen' - Nederland Zingt
49:47
Vrouwonvriendelijke Erdogan
1:55
De Ideale Wereld
Weergaven 79K
KSI NEARLY BURNS HIS HANDS
0:15
Sidemen Extras
Weergaven 1,5 mln.
Zaterdag met Lubach confirmed
10:00
GameMeneer
Weergaven 82K