IGOR BEUKER: van STRAATSCHOFFIE naar MILJONAIR en VERLEDEN als PROFVOETBALLER | EFFE RELATIVEREN

  Weergaven 33,636

Kaj Gorgels

7 maanden geleden

In deze aflevering gaan we effe relativeren met Igor Beuker. Deze expert op het gebied van marketing en ondernemen vertelt ons alles over hoe hij meerdere start-ups verkocht aan grote bedrijven. Hier heeft hij miljoenen mee verdient en reist hij nu de hele wereld over om zijn inspirerende verhalen en visies te vertellen. Ook doet hij een boekje open over zijn verleden als profvoetballer!
Website Igor: 'www.igorbeuker.com'
Stelletje luie donders! Abonneer allemaal gratis op mijn kanaal. Kost je geen rooie rotcent!! bit.ly/2EbIYv4

Wil je nog meer onzin zien? Volg me dan ook op:
Instagram: kajstypetjes
Facecook: kajstypetjes
Snapchat: kajstypetjes
TikTok: kajgorgelsofficial

Voor samenwerkingen en adverteerders: marije.van.weert@rtl.nl
Voor management en boekingen: lisa.stevens@amillionfaces.nl

Reacties
Naomi van den Berg
Naomi van den Berg 19 dagen geleden
Heb deze podcast nu 4x geluisterd en deze man blijft me inspireren, misschien nog een keer langs laten komen?
marcel b
marcel b Maand geleden
Top podcasts, boeiende man die Igor. Leuk zulke mensen te interviewen met een goed en boeiend verhaal........
Ronald Foks
Ronald Foks 3 maanden geleden
Misschien eens leuk om Daan de Ram uit te nodigen?
Soraya
Soraya 5 maanden geleden
Was een mooi gesprek, heren!
Jan Phillip
Jan Phillip 5 maanden geleden
Goeie discussie heren, zeker vanaf 50m
D J
D J 6 maanden geleden
Inhoudelijk hele goede podcast. Zouden meer mensen moeten zien.
America first
America first 6 maanden geleden
Mexicanen eruit poetsen omdat ze het werk overnemen😂 Wat een gehaktbal! Misschien heeft hij die muur gebouwd voor de illegale eruit te zetten en dat 80% van de illegale niet meer terug kan komen! Waarom dat getier over Trump! Als mensen zich iets meer zouden verdiepen in hem zouden ze iets meer respect hebben!
Olivier Biekens
Olivier Biekens 6 maanden geleden
Heel interessant deze!
Cyan de Jong
Cyan de Jong 6 maanden geleden
Gast echt weer een top podcast blijf vooral zo door gaan. Rouw lullen over het leven weg met al die filters enorm top had dit normaal alleen met me vrienden en af en toe hier en daar maar hier is het oo een stabiel niveau elke keer weer.
Irene Beuker Orloff
Irene Beuker Orloff 7 maanden geleden
Vraag eens dóór Kaj!
To the Max
To the Max 7 maanden geleden
eindelijk iemand die mijn gedachtes beschrijft over die corona crisis op minuut 53. Wat een heerlijk gesprek mannen!
Loki
Loki 7 maanden geleden
lol nlposts.info/past/gmLJxdmmeH6tl4E/video&ab_channel=GameMeneer
What's This
What's This 7 maanden geleden
Heerlijk dit soort podcasts. Zulke boeiende en interessante gesprekken zo hoor je ze echt nergens, bedankt Kaj 👌!
Erik Westhoeve
Erik Westhoeve 7 maanden geleden
Sander lantinga of rene van der gijp in je podcast zou leuk zijn!
C
C 7 maanden geleden
Kaj, ga eens aub met Lange Frans in gesprek!!
Toon ten Cate
Toon ten Cate 7 maanden geleden
Heerlijk interview! Het afgelopen decennium heb ook ik met diverse organisaties gewerkt en vooral hun gort droge data gebruikt als leidraad waaruit ik in staat werd gesteld de juiste focus aan te brengen. Focus die veelal haaks stond op wat het management bv. voor ogen hadden. Precies wat Igor zegt. Men heeft geen 'snap-spier' (heerlijke term) voor anders doen, vernieuwen, durven...naar rechts afslaan waar we de afgelopen eeuw naar links zijn gegaan. Voor mij een hoop open deuren tijdens dit interview, maar dat komt omdat ook ik al ruim 10 jaar tegen de gevestigde orde aan schop. De dure McKinseys van deze wereld zijn het spreekwoordelijke vijgenblad. Zo ook de grotere reclamebureaus. "...als zij het hebben gedaan en het faalt...dan ben IK save...". Verschrikkelijke mentaliteit. Iets wat mij ook opvalt is dat het gros van de werknemers niet bezig zijn om het schip, hun werkgever, op de juiste koers te krijgen. Het gaat louter om hun agenda. Vanuit mijn filosofie draai je aan alle 'knoppen' om de kansen tot succes te maximaliseren. Ga d'r maar aan staan :-). Igor ik vind je een te gekke vent. Je zegt alles gewoon zoals het is. Call me crazy...maar-het-is-zo-mentaliteit. Ik noemde het back in the day: Iedereen verkeert in de ik-modus. Wanneer komt een ieder uit die achterlijke bubbel en evolueer je naar de wij-modus. Want wij allen moeten het samen doen. Wij allen moeten samen de koers bepalen en ervoor zorgen dat we die 'ijsberg' niet raken...samen. Verschrikkelijk moeilijk concept voor de vele egootjes die NL in businessland rijk is. Mensen luister nou eens naar Igor. Durf anders te zijn. 'We doen het al honderd jaar zo...' ik ga bijna kotsen als iemand dat zegt. We zitten toch goddomme ook niet meer in de paardentram of wel dan? Innoveer, groei, denk na en durf te veranderen. Want, (komtie) niet veranderen is zelfmoord! Ze halen je links en rechts in. Nog een inkoppertje: als je met een hand het verleden vasthoudt heb je niet beide handen vrij om de toekomst te grijpen. Denk daar maar eens over na. Het verleden war ein Mal. Toekomst kan je sturen. Mooie dag people!
Loempia Enzo
Loempia Enzo 7 maanden geleden
Tof! Heerlijke sessie! Wel effe zeiken... *intussen ipv ondertussen ;-) 53:27 *Waar ik me enorm aan heb geërgerd 53:15
Pan. Darius
Pan. Darius 7 maanden geleden
Interessante gast!
Dave van Vliet
Dave van Vliet 7 maanden geleden
Man met veel kennis en ervaring! Geweldige podcast Kaj
BDR 2020
BDR 2020 7 maanden geleden
The Jetson's!
Nico
Nico 7 maanden geleden
Super interessant!
DUTCH Mancaves
DUTCH Mancaves 7 maanden geleden
Nodig george van houts uit!!!! Hele boeiende gast
A Fellow Brother
A Fellow Brother 7 maanden geleden
Deze bedoel je denk de JETSONS nlposts.info/past/qIbXmrfTnKSnnHk/video
Irene Beuker Orloff
Irene Beuker Orloff 7 maanden geleden
Ik ben Igor's moeder. ELK interview gebruikt hij om leugens over zijn jeugd te vertellen. Dat schuift bij de gekkies op internet. Ik heb hem pas vanaf zijn 12e bij mijn ouders gebracht omdat hij OP tafel zat en zijn broertje en ik eronder. Hij heeft 1 x kort in een kinderhuis doorgebracht waar VIJF orthopedagogen hem niet aankonden. Met 4 jaar heeft hij geen films gezien want wij hadden nog geen tv! Kop houe en luistere? Komisch om hem weer eens zijn zo bezig te horen, ook over jongeren...geen geduld die jongeren? Igor de Geduldige? Igor vindt zichzelf nog steeds een GESCHENK UIT DE HEMEL. Een rockster, vandaar zijn gezichtcorrecties en zijn nieuwe neus, tandjes etc. Bloemetjes buiten zetten over vele ruggen! Laat je niet gebruiken interviewer! Oh en die oceanen? Daar hebben we groenlinks weer gilde hij me ooit toe toen hij parkeerde op n.. invalideparkeerplaats. Ik ben nooit met zijn vader getrouwd geweest omdat diens ouders eisten dat ik n kosher huishouden ging voeren! Geen opleiding en een grote bek...ook hier. Ik ik ik Ps Igor schenkt veel? Zijn broertje Yuri zit in de schuldsanering. Geen cent schonk Igor hem. IRENE BEUKER Beeld/Geluidskunstenaar
Dave van Vliet
Dave van Vliet 7 maanden geleden
En dit moeten wij geloven?
Elftien
Elftien 7 maanden geleden
Wtf, maak hier een youtube filmpje over en expose hem!!
Cynthia Verbeek
Cynthia Verbeek 7 maanden geleden
Ik kijk altijd zo erg uit naar de podcasts!!! Blijf zo doorgaan! Ik vind het zo fijn dat het over allerlei onderwerpen gaat. Zo leerzaam! Thanks 🙏🏼
Koen vZ
Koen vZ 7 maanden geleden
Ik zie in de afgelopen tijd een bepaalde opbouw/radicalisering omtrent jou corona mening. Je deelt drukt via je eigen social platforms steeds vaker je complottheorie/alternatievetheorie. Eerst was het nog een zachte wat genuanceerde manier, nu met kracht (termen). Mijn vraag is, pas echt diepe zelfreflectie toe en kijk of je in de afgelopen tijd niet opzoek bent gegaan naar meningen van mensen (die nu op je podcast of instagram feed deelt), die jou (vooraangenomen) beeld bevestigen. Je zit sociaal / werkt in branche waarin klappen vallen waarin jij mensen ziet strugglen, iedereen begrijpt dan dat dit je raakt en een bepaalde "gekleurde" mening gaat geven. Maar je slaat naar mijn mening door op dit moment. Je argumentatie rond waarom eerst wel begrip en nu niet meer is niet tot zwak onder bouwt. Je argumentatie (is frustratie) over de ondernemer die personeel moet doorbetalen is natuurlijk pure onzin. Want wat is je alternatief? Mensen die wel aan die maatregelen willen houden op straat gooien? Dus roep niet als een blinde en wees een voorbeeld en zoek de nuance op. Dat zegt iemand die ook zijn werk heeft verloren door de corona crisis. Groet
Shirley Van Den Akker
Shirley Van Den Akker 7 maanden geleden
Deze man is niet bescheiden he over zijn kunnen.
Colin Plug
Colin Plug 7 maanden geleden
Mark baanders volgende keer?
Wessel
Wessel 7 maanden geleden
Leuke podcast Kaj, zou je ook een keer een totaal ander persoon kunnen uitnodigen? Bijvoorbeeld iemand als Baudet, hiermee kun je ook eens een hele andere kant laten zien. Misschien niet in jouw straatje maar ik denk dat het daarom juist een interessant gesprek kan opleveren. Ga vooral zo door!
R S Vuurwerkliefhebber
R S Vuurwerkliefhebber 7 maanden geleden
Mainstream media = fake. Worden betaald door de overheid. Schotelen hun verhaal voor, wat wij als volk voor zoete koek moeten aannemen. Hart van Nederland vraagt aan 100 mensen op straat: Bent u bang in deze coronatijd? Zonder dit uit te zenden 85 mensen zeggen; nee hoor. 15 mensen zeggen: ja Mag jij raden welke mensen op tv komen. Juist, die paar mensen die bang zijn. Kijk heel Nederland is bang! Zo gooi je bij de schapen die het nieuws geloven er nog meer angst in.
R S Vuurwerkliefhebber
R S Vuurwerkliefhebber 7 maanden geleden
@Klaasjan Stuntelaar Nee ik was net aan het voetballen. Maar raakte steeds de lat en paal. Ik was eerder een stuntenlaar!
Klaasjan Stuntelaar
Klaasjan Stuntelaar 7 maanden geleden
R S Vuurwerkliefhebber je hebt zeker net een vuurwerkje afgestoken
R S Vuurwerkliefhebber
R S Vuurwerkliefhebber 7 maanden geleden
@Klaasjan Stuntelaar Ik ben niks verloren. En wat jij vind. Dat breng je toch netjes naar de politie 🤣
Klaasjan Stuntelaar
Klaasjan Stuntelaar 7 maanden geleden
Zo ben je het weer kwijt nu ?
Quattr_o
Quattr_o 7 maanden geleden
Deze eerste zin alleen al gebruik ik ook vaak Igor... where the trouble starts!
DanBakker
DanBakker 7 maanden geleden
Sterke podcasten 💪🙏
Aniek
Aniek 7 maanden geleden
Top dit! Ik was niet bekend met Igor, maar ontzettend interessant.
Diesna Loomans
Diesna Loomans 7 maanden geleden
Wouw @kaygorgels je podcasts worden echt steeds beter, vooral met dit soort hele boeiende mensen. Echt mijn petje af. Ik ben Igor Beuker meteen gaan opzoeken en wat een geluid maakt deze man. Ik hoop op nog meer zulke gesprekken. Bedankt voor het leren kennen van deze man. Staat genoteerd: Een aanname is een dag vol zorgen. Echt zon gesprek om nog eens goed over na te denken. Voor een diepgaand gesprek & hele chille stem: Stefano Keizers. Of Charlotte Labee (was ooit Miss Universe Nederland, nu brain balance expert)
Igor Beuker
Igor Beuker 7 maanden geleden
Thanks a lot voor je tijd en feedback Diesna!
Teflon Tef
Teflon Tef 7 maanden geleden
*Volgende Monica weer ?..*
Fabian C
Fabian C 7 maanden geleden
Misschien een idee om de intro wat korter te maken? 😂😂
Natalie Serlui
Natalie Serlui 7 maanden geleden
Mannen wat een top gesprek. Inspirerend en precies zoals ik denk en in het leven sta! Zo herkenbaar... zelfs niet begrepen worden in vrienden- en familie kringen. Wat zou het mooi zijn als we die verhouding van 10% - 90% uiteindelijk kunnen omdraaien (we moeten tenslotte blijven dromen) ... helaas zijn er teveel mensen die niet WILLEN nadenken en verantwoordelijkheid nemen.
Igor Beuker
Igor Beuker 7 maanden geleden
Thanks a lot Natalie. Misfits.. we gaan toch wel door ;-)
Ruben
Ruben 7 maanden geleden
Interessante gast weer Kaj!
Bjorn
Bjorn 7 maanden geleden
Kaj kun je wim nog een keer doen en vince van meer lijkt me ook heel sick!
Bjorn
Bjorn 7 maanden geleden
Kaj, kun je nog een keer wim vragen en die gast van gtst die bitcoins is gaan handelen?
Roos Je
Roos Je 7 maanden geleden
Top deze weer 👌🏻
Femwhut sloot
Femwhut sloot 7 maanden geleden
geweldig, wist niet dat ik dit nodig had
nielsfortyseven
nielsfortyseven 7 maanden geleden
Heerlijke podcast weer, wat een ontzettend fijn welbespraakte gozer die Igor
Igor Beuker
Igor Beuker 7 maanden geleden
Thank you!!
LiveLoveLetters
LiveLoveLetters 7 maanden geleden
Hoe krijg je die mensen toch bij elkaar gesprokkeld voor je podcast. Je doet het geweldig! Super leerzaam en entertaining, elke keer weer. Thanks voor de energie die je erin steekt Kaj! Xx Inge
Shirley Van Den Akker
Shirley Van Den Akker 7 maanden geleden
Goed management. Complimenten naar hun
Lars
Lars 7 maanden geleden
Top content weer! 🙌🏻
Rinus Rutten
Rinus Rutten 7 maanden geleden
Kaj jij bent top
Stefanovic
Stefanovic 7 maanden geleden
00:50 Introductie en Igor zijn passie voor futurisme en technologie 01:55 Snelheid van technologische ontwikkeling en mensen die dit niet begrijpen 06:46 Waarom Igor deze ontwikkelingen wel ziet 08:28 Gaat de technologische ontwikkeling te snel? 14:23 Liefde en Loyaliteit in de tijd van Social Media 17:04 Posten voor de likes vs. posten omdat het je zelf wilt 21:11 Igor's jeugd en geschiedenis 26:50 Igor's eerste bedrijf 31:00 Hoe vind je je eigen weg en een juiste mentor 34:48 Kritiek en feedback ontvangen 37:05 Igor's succes na zijn eerste bedrijf 39:25 Krimpend vertrouwen in politiek 41:54 Invloed van Social media op informatie en communicatie 45:44 Journalistiek in 2020 49:43 Media en Journalistiek in Nederland in tijden van de Coronavirus 56:56 Complottheories vs. critisch denken 59:16 Verhouding van mensen die alles geloven en mensen die naar feiten kijken 1:01:44 Milieuvervuiling, klimaatverandering en vlees eten 1:05:12 Groene & eco friendly technologische ontwikkelingen Toffe podcast en toffe pik die Igor. Vind zulke onderwerpen als technologie en futurisme zo fucking interessant. Daarom maak ik zelf ook NLposts filmpjes over zulke onderwerpen. Meer van dit soort gasten Kaj!
SmasherDundey
SmasherDundey 7 maanden geleden
thanks! Je filmpjes zijn vet! Je hebt er een subscriber bij
Voet Groteteen
Voet Groteteen 7 maanden geleden
zelf denken dat je bij 10 procent zit vd wereldbevolking die slimmer is dan de rest.Is dat arrogant?. Ik vraag dit voor een miljonair En ex prof voetballer en zijn interviewer....
Bart
Bart 7 maanden geleden
Toffe gozer die Igor
Roos B
Roos B 7 maanden geleden
Leuke podcast! Interessant gast ook! Keep going!
Brotherhood Inc.
Brotherhood Inc. 7 maanden geleden
Geweldige podcast 👌🏼
OneMagicalMoment
OneMagicalMoment 7 maanden geleden
Wat een top interview! Nooit eerder van deze man gehoord maar aandachtig geluisterd en ga zeker meer van hem opzoeken/lezen. Hele boeiende man!
JesseJJ3
JesseJJ3 7 maanden geleden
Hij is ook te gast geweest bij de eindbazen. Ook echt een goede podcast.
hezdunnah
hezdunnah 7 maanden geleden
Top gast! Naar zulke mensen luister ik graag!
Zic
Zic 7 maanden geleden
Een paar weken geleden begonnen met luisteren naar je podcast, en het is echt een verrijking van mijn normale NLposts gedrag. Interessante inspirerende gasten en serieus goede gesprekken. Bedankt Kaj! Ga zo door.
Sander Timmermans
Sander Timmermans 7 maanden geleden
Top aflevering weer Kaj! Ik kan het enorm waarderen dat je naast BN'ers ook inspirerende mensen als Igor een platform biedt. Controverse scoort in tijden van onrust en crisis goed op de korte termijn, deze man maakt structureel impact op de langere termijn😉
Bart
Bart 7 maanden geleden
Misschien leuk om een keer Ronald Goedemondt te vragen? Is al lang cabaratier en ben benieuwd naar zijn verhaal
Michael Neele
Michael Neele 7 maanden geleden
22:28 absoluut!!!!
Mohammed J Bouallala
Mohammed J Bouallala 7 maanden geleden
Deze gast praat alleen maar in clichés en vergelijkingen lol
Romy
Romy 7 maanden geleden
inderdaad haha
Happy Life
Happy Life 7 maanden geleden
echt he, en alleen maar van die marketingpraat
Adyz
Adyz 7 maanden geleden
Echte strijders kijken deze podcast voor de 2e keer😜
Float
Float 7 maanden geleden
Top podcast! Ik herkende je niet zonder je filter zegt die! ahahaha, held!
D. Mountain
D. Mountain 7 maanden geleden
Ha Kaj! Allereerst veel liefde voor je podcasts! Luister ze met veel plezier💪🏼 Wel merk ik bij mijzelf en andere om mij heen dat het voor de afwisseling een andere vorm van een podcast vormgeven (als toevoeging van de nu al bestaande vorm) wel lekker zou zijn. Misschien heb ik wel een nieuw tof idee voor je; zet in je podcast 2 mensen tegenover elkaar die ieder een totaal ander geluid verkondigen over bepaalde onderwerpen en laat deze mensen met jou als gesprekleider met elkaar in gesprek gaan over dit onderwerp. Voorbeeld hierin zou bijvoorbeeld een Lange Frans zijn die tegenover iemand (met kennis van zaken) word gezet die hem als “complotdenker” ziet. OF laat een hooligan die naar zijn sport gaat om te kunnen matten in gesprek gaan met een persoon die zijn of haar kind heeft verloren door zinloos geweld. Ik gooi zo maar wat uit de losse pols qua onderwerpen, maar lijkt mij tof om een nieuwe soort type podcast op NLposts te bewonderen (naast de al bestaande natuurlijk die ik uiteraard ook erg waardeer💪🏼)
SAMLAFLAME
SAMLAFLAME 7 maanden geleden
Top podcast weer! Heerlijk! Ga zo door!
Bil B
Bil B 7 maanden geleden
Ik wil er ook zo uitzien waneer ik 50 ben.
Bil B
Bil B 7 maanden geleden
Voet Groteteen hopelijk heb je geen ingegroeide teen nagel.
Igor Beuker
Igor Beuker 7 maanden geleden
@Voet Groteteen Hahahahbaha
Voet Groteteen
Voet Groteteen 7 maanden geleden
hopelijk ben je een vent.
Voet Groteteen
Voet Groteteen 7 maanden geleden
hopelijk ben je een vent.
Timo Berken
Timo Berken 7 maanden geleden
Goeie gozer die Igor
1337kaas
1337kaas 7 maanden geleden
Top gozer. Mag vaker langskomen :D
Kriktang
Kriktang 7 maanden geleden
Er staat een spelfout in je omschrijving pik, het is verdiend met een d.
Julia Den Houter
Julia Den Houter 7 maanden geleden
Weer een interessante podcast Kaj! Fijn dat er eens een ander (positiever) toekomstbeeld wordt geschetst met betrekking tot de planet / het milieu en de rol die grote bedrijven hierin kunnen gaan spelen. Waardeer trouwens je variatie in gasten!
PatrickAllenNL
PatrickAllenNL 7 maanden geleden
'Een aanname in de morgen is een dag vol xorgen' Bam die is mooi zeg!
Freek Vonk
Freek Vonk 7 maanden geleden
Ain’t no disrespect naar Gaby Blaaser maar Igor is zoooooo veeeel interessanter
R S Vuurwerkliefhebber
R S Vuurwerkliefhebber 7 maanden geleden
Gaby Blaaser heeft ook twee pluspunten 😅
Siuhnejin
Siuhnejin 7 maanden geleden
Gaby Blaaser praatte alleen maar over zichzelf, verschrikkelijk.
PatrickAllenNL
PatrickAllenNL 7 maanden geleden
Vsn de ene beuker naar de andere beukrr
Kik Prins
Kik Prins 7 maanden geleden
Echt een top podcast. Mag langer duren met Igor. Inspirerende verhalen van beide
Kik Prins
Kik Prins 7 maanden geleden
Igor Beuker helemaal mee eens, aan jouw verhaal heb ik echt iets. Ik ben nu zelf opzoek naar mijn passie en zulke podcasts en verhalen helpen mij daar echt bij. Heel erg bedankt daar voor
Igor Beuker
Igor Beuker 7 maanden geleden
Thanks Kik! Ik mis inhoud vaak op Tv..
Kik Prins
Kik Prins 7 maanden geleden
Kaj Gorgels kijk er naar uit man. Ga zo door💪🏼
Kaj Gorgels
Kaj Gorgels 7 maanden geleden
Komt vast nog een keer terug!!💪🏻💪🏻
Jesse Molhoek
Jesse Molhoek 7 maanden geleden
Een like voor de bierbuik🍻
Kaj Gorgels
Kaj Gorgels 7 maanden geleden
Biertjuhhhhh!
Shir Ley
Shir Ley 7 maanden geleden
Mooi diepgaand gesprek, Igor, wat een persoonlijkheid! Top podcast Kaj!
Igor Beuker
Igor Beuker 7 maanden geleden
Thanks a lot! Ik vond t super leuk om met Kaj in de show te zijn! Kan tv nog heeeel veel van leren ;-) sssssssssssstt
Kaj Gorgels
Kaj Gorgels 7 maanden geleden
Thanks voor je bericht!
damian 1029
damian 1029 7 maanden geleden
Ben het met Igor eens, Corona wordt echt overschat. Bijna 900.000 doden in 8 maanden (wat natuurlijk heel vervelend is voor de nabestaanden). Vergelijk dit eens met het aantal doden door honger... 300.000 doden per dag 🤔
Kaj Gorgels
Kaj Gorgels 7 maanden geleden
Helemaal EENS!
Vaya Rowsu
Vaya Rowsu 7 maanden geleden
Super goede podcast Kaj! Heb hier met veel plezier naar geluisterd en ben het zeker eens met de punten over de Media en regering.
Kaj Gorgels
Kaj Gorgels 7 maanden geleden
💪🏻👍🏻
Daphne X
Daphne X 7 maanden geleden
Super fijne video (podcast) weer ! keep up the good work😏
Kaj Gorgels
Kaj Gorgels 7 maanden geleden
Thanks!!
Kenneth
Kenneth 7 maanden geleden
Interessante gast, top podcast!
Igor Beuker
Igor Beuker 7 maanden geleden
Dank je! Was erg leuk dit!
Kaj Gorgels
Kaj Gorgels 7 maanden geleden
👏🏻💪🏻👍🏻
damian 1029
damian 1029 7 maanden geleden
Kende hem eerlijk gezegd niet maar wat een toffe vent en bovenal onwijs sterke spreker!
Igor Beuker
Igor Beuker 7 maanden geleden
Prettig kennis te maken! Thank you!
Kaj Gorgels
Kaj Gorgels 7 maanden geleden
👍🏻👏🏻
FonkyShitProductions
FonkyShitProductions 7 maanden geleden
Supernice gesprek Kaj met een bevlogen Igor. The future is today!
Igor Beuker
Igor Beuker 7 maanden geleden
Thank you! Means a lot!
Kaj Gorgels
Kaj Gorgels 7 maanden geleden
👏🏻💪🏻
Jarno Peeters
Jarno Peeters 7 maanden geleden
Toffe gast weer Kaj!
Kaj Gorgels
Kaj Gorgels 7 maanden geleden
Jarno Peeters 💪🏻
Joker
Joker 7 maanden geleden
Je begon hoopvol, maar ik vind je podcasts minder worden. Eerlijk is eerlijk, Lange Frans domineert toch wel de podcastwereld binnen NL momenteel. Die gast brengt de ene controverse na de ander. Of je het er nu mee eens bent of niet, iets wat ik overigens zeker niet altijd ben; het brengt reuring. Deze grijze muis doet me weinig.
Joker
Joker 7 maanden geleden
@Igor Beuker Mijn excuses, ik was te voorbarig. Ik vind het bij nader inzien toch een zeer interessant gesprek geworden.
Igor Beuker
Igor Beuker 7 maanden geleden
@Joker Hahahaha Ja ik vond m toch sterk!
Joker
Joker 7 maanden geleden
@J Mx Die gast pakt meer dan 100k kijkers binnen 24h. Dat is opzich al een prestatie, nietwaar?
J Mx
J Mx 7 maanden geleden
Lange Frans... Alsjeblieft man..
Victor Koster
Victor Koster 7 maanden geleden
@Kaj Gorgels ieder het geen. Als je het niet interessant vindt hoef je het toch niet kijken
Shir Ley
Shir Ley 7 maanden geleden
De Jetsons bedoel je Kay? 😂
Igor Beuker
Igor Beuker 7 maanden geleden
Sorry vroeg dement (lees oud) de Jetsons jaaaaa 🙌
rdam west
rdam west 7 maanden geleden
Nee.. Oh Oh Cherso
Filmcanon
Filmcanon 7 maanden geleden
Beloofd weer veel goeds! Heb daarom ook alle advertenties af gekeken 🤣🤭
Joost
Joost 7 maanden geleden
Lekker bezig Kaj!
Kaj Gorgels
Kaj Gorgels 7 maanden geleden
Joost 💪🏻
R Wieseman
R Wieseman 7 maanden geleden
Super
Kaj Gorgels
Kaj Gorgels 7 maanden geleden
💪🏻
Pim Feddema
Pim Feddema 7 maanden geleden
Papa van joel
Pim Feddema
Pim Feddema 7 maanden geleden
Igor Beuker ik ga morgen even checken op u kanaal. Had net ook even u insta bekeken
Igor Beuker
Igor Beuker 7 maanden geleden
@Pim Feddema Hhaahha doe graag "je" hoor ;-) Als je interesse hebt in trends etc.. staan meer talks en interviews op m'n YT kanaal.
Pim Feddema
Pim Feddema 7 maanden geleden
Igor Beuker hahaha top vent bent u. Heb meer van u geleerd in deze podcast bedankt
Igor Beuker
Igor Beuker 7 maanden geleden
De zoon ;-)
Kaj Gorgels
Kaj Gorgels 7 maanden geleden
🤣
Bankoe
Bankoe 7 maanden geleden
Reupload?
Kaj Gorgels
Kaj Gorgels 7 maanden geleden
Jes, was wat mis met het geluid. En we pleuren geen rotzooi online 🤣Dus helemaal opnieuw exporteren.
Rianne Sharon
Rianne Sharon 7 maanden geleden
Jep zat een foutje in de vorige stond op insta
Teaching a Robot Dog to Pee Beer
16:06
Michael Reeves
Weergaven 3,5 mln.
Teaching a Robot Dog to Pee Beer
16:06
Michael Reeves
Weergaven 3,5 mln.
Well This Was Very Weird (Juan Edition)
13:11
JJ Olatunji
Weergaven 1,7 mln.
VIRAL TIKTOK VOEDSEL HACKS TESTEN! *Werkt Echt* #286
12:22
Brawl Stars Animation - The #GoldarmGang Heist
1:31
Deze guy is verslaafd aan gips....
8:18
DonKaaklijn
Weergaven 26K